Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek kärlek..

Kärlek kärlek på väggen där.
vem älskar mig i det stora landet här.

Kärleken svarar i en dramatisk ton;

Du får vänta på den dagen
då ditt hjärta är helt
och din själ är redo.

Men kärlek kärlek på väggen där.
Gav bort allt mitt hopp om vad kärlek är.

Jag vill ha dig i min famn.
Men du verkar inte vilja se,
min kärlek som jag vill dig ge.

Så kärlek kärlek på väggen där.
Låt mig bli älskad av flickan som mitt hjärta bär.




Fri vers av Noel Åberg
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-29 22:07



Bookmark and Share


  peter markurth
bra förutom avslutet(kanske borde låta bli att förkorta, genuin i övrigt
2010-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Noel Åberg
Noel Åberg