Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med en man (igen)

Hörbart min svaga röst
mot himlen min kvinnlighet
som trots att ändå vara

Så fångas jag av mig själv
men ändå mannen
som håller snaran
och snärjer mig därinne
i mig själv

Mot himlen
min kvinnlighet
en valkyrieritt

- Åhh duu
säger han andfådd

Som då detsamma nu
dolt i oraklets båda bröst
och mellan vitt särade ben
sibyllans mysterium
men min klarhet.




Fri vers av Delilah Juno VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-30 11:47



Bookmark and Share


  Grubbelmia
Dessa ord vill bara inte lämna mig:

"Så fångas jag av mig själv
men ändå mannen
som håller snaran
och snärjer mig därinne
i mig själv"

Känner mig starkt berörd. Tack och kram. /Grubbelmia
2011-01-16

    ej medlem längre
Mmmm, vilken sensuell text!!!
2011-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP