Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skulle så gärna...


Jag skulle så gärna säga dig
Kärlekens vackraste ord
Om bara du ville lyssna
Skulle jag viska dem

För kärlekens vackraste ord
Vill inte bli utropade
Kärlekens vackraste ord
Är inte de stora, dramatiska orden

Kärlekens vackraste ord
Är de små orden
De minsta och tystaste orden
De vardagliga orden
Ord som respekterar, tröstar och ger glädje
Som varar mer än för stunden

Kärlekens vackraste ord
Är inte alltid ”jag älskar dig”

Kärlekens vackraste ord
Är orden som värmer länge
Ord som smakar gott
Långt efter de lämnat munnen

Om du bara ville lyssna
Är det just dessa ord

Kärlekens vackraste ord

Jag ville säga
Jag ville viska
Till dig…

TT

(c) 2006/2010




Fri vers av TT
Läst 530 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-12-30 13:28



Bookmark and Share


  Anna*
Underbart vackert skrivet och visst är de det orden, de små orden som gör hela skillnaden! Applåder
2011-01-10

  Ninananonia VIP
Vacker! :)
2011-01-03

  Sophie Jennifer
Så fint, och så sant!
2010-12-30
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT