Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

B samtal

På sin mörka väg
föll han under korsets tyngd.

Veronikas duk
rörde vid honom.

Det är då telefonen
ringer. Ingen där.




Fri vers av andrasidan
Läst 276 gånger
Publicerad 2004-07-12 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

andrasidan
andrasidan