Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden har jagit under vattnet, upp mot ytan och näckrosens blad




Under näckrosen

Jag har sett dem
       di små

de som flyger så lätt
       utan minsta vindpust

de som simmar så tyst
       utan minsta krusning

se som springer så fort
       utan minsta ljud

de som brinner så klart
        utan minsta skugga




Fri vers (Fri form) av Annette Andersson
Läst 405 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-31 10:25



Bookmark and Share


  Maiah VIP
som en lite hemlighet....mysig
2011-05-04

  anits VIP
Underbara rader till
en mycket vacker bild
2011-01-01

  aol
underbar dikt och foto
2010-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson