Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt på samma gång

...

strömningar av allt som ska göras
tigger utrymme av min ork
spricker ut genom hudens yta
växer som taggar ut mot helheten


spänner bågen och siktar mot det yttre
pumpar genom ådrornas spända hölje
bedrar den enda verkligheten
förtär min verklighet obönhörligt




Fri vers av Shadow
Läst 257 gånger
Publicerad 2005-12-06 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shadow