Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NU GÅR VI!


Skeppet har vänt
hoppet är levande
modet kommer åter
lantärnan är tänd
i det kompakta mörkret.
Dax att återta det
jag avbröt
gå på
gå vidare
framåt mot målet
gå med Gud
mot min kallelse
det som var tänkt
med mitt liv.
All barlast är släppt
det blir lättare att gå.
Skyddad mot plundrare
med rustningen på.
Jag vet att jag är
värdefull.
Här, ta mina synder!
Du får ta skräpet!
Mot tjugohundraelva!
Nu går vi!!
Skeppet har vänt
hoppet är levande
modet kommer åter
lanternan är tänd
i det kompakta mörkret.

Dax att återta det
jag avbröt
gå på
gå vidare
framåt mot målet
gå med Gud
mot min kallelse
det som var tänkt
med mitt liv.

All barlast är släppt
det blir lättare att gå.
Skyddad mot plundrare
med rustningen på.

Jag vet att jag är
värdefull.
Här, ta mina synder!
Du får ta skräpet!

Mot tjugohundraelva!
Nu går vi!!




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-31 22:56



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Viljestark yttring där.
2011-01-10

  Larz Gustafsson VIP
Underbart, broder!
Gud välsigne dig och god fortsättning på det nya året!
2011-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar