Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan upprepning

...

små stunder av lycka
då jag ser dig
fast det svider

det enda som fastnar är blicken
aldrig smaken
på mina läppar

gungar mellan dröm och faktum
vi kommer aldrig
att vara...



...igen




Fri vers av Shadow
Läst 393 gånger
Publicerad 2005-12-06 22:52



Bookmark and Share


  Wretling
Känner igen separationbsångesten så väl, sparar :)
2005-12-06

  mysanpysan
ja usch vad det kan svida
igenkännande absolut
det smärtar!
2005-12-06

  Smultris
detta gick rätt in i hjärtat... så bra och så igenkännande.
2005-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Shadow