Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vardaglig upphetsning

...

klär av mig
långsamt

sätter bara fötter
mot det svala golvet

ser dig vänta otåligt
på mina lemmars ledning

tar din hårda utrustning
stadigt mellan mina händer

vrider upp temperaturen
andas in dina heta ångor

känner värmen mot kroppen
blundar och njuter

låter dig leka över mig
i ett rus av vällust

känslan närmar sig sakta
av tillfredställelse
och renhet



i duschen




Fri vers av Shadow
Läst 424 gånger
Publicerad 2005-12-06 23:08



Bookmark and Share


  widmark
Man blir inte ens besviken över att det var duschen, trots att den är erotiskt laddad till en början. För en varm dusch är också något oerhört njutninsfullt och det fångade du bra :)
2006-02-08

  Wretling
Tokbra med slutet i dushen, detta var , ofattbart bra !
2005-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Shadow