Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt är ett och gränserna är uppfunna för att vi ska greppa den oändlighet vi ändå aldrig förstår




Genom allt, du vindblomma

himlens våta andetag

har fångat det sköra i ditt språk

vinden det karga

och bergen bär fruktan till bords

 

känn hur ditt hjärta vibrerar

i takt med 

ett somnat eko genom tid och sal

 

vildfåglars tonsatta drömmar

ropar alla dina namn

 

så om du lutar dig mot försiktigheten

kan du känna universums hjärta

i samklang med ditt

 

genom allt, du vindblomma

genom allt

 

allt

 

 

 

 

 




Fri vers av L I V
Läst 333 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-01-01 19:56



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
lyrisk livskänsla
som man kan ha
svårt att sätta
fingret på.
2011-01-04

  Aftonvännen
Svävande ord i total frihet
så förföriskt svåra att förstå

ingressen är värd tiden det tar att smälta meningen
2011-01-02

    ej medlem längre
fin
2011-01-01

  Berit Robin Lagerholm VIP
En poesi och ett alster som frambringar flytande och vackra tankar om oändlighetens existerande både utåt och inåt
2011-01-01

  PPQ
jag får en känsla samma känsla som då Monica Z sjöng om vinrankorna
2011-01-01
  > Nästa text
< Föregående

L I V
L I V