Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärtbrus avstånd snö

 

här i en filt är jag

som vet var du bor,

att du bor

mil bortanför min snö

 

där ligger ert hus

varma dofter av dig

musik från ditt rum

där jag kan sova

 

det finns rådjur både här och där

jag övar på att räkna med dig

som ett hjärtbrus på avstånd




Fri vers av molly crayons
Läst 305 gånger
Publicerad 2005-12-07 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons