Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur alla morgnar blir till dagar som blir igår och vad du kallar mina ögon

 

jag skrev morgnar

fast senare och

 

de dagarna hade

redan gått,

flytt säger man

 

och jag tänkte på

hur de flesta dagar

ändå mest blir till

ingenting särskilt

 

men att min nutids

ingentingsärskilt

är ganska underbart

 

sett ur mina kastanjebruna ögon

[du säger att de är det]

 




Fri vers av molly crayons
Läst 206 gånger
Publicerad 2011-01-01 20:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Varje dag är ett äventyr, som Bizex-B:s sångare Zluggo Pop sjöng en gång.
2011-01-01
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons