Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

även om jag inte kan

när det gör ont
ska jag släppa in
det ljus jag kan

min styrka är att låta bli
även om jag inte kan




Fri vers av Tilda Eriksson
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-02 16:27



Bookmark and Share


  T. André B.
Fint, funderar fortfarande på slutet.. :)
2011-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Tilda Eriksson