Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Gång Älskade Jag Livet!

Älskling

borta är vänner,
snart finns ingenting kvar

en gång älskade Jag livet
nu är det, det tyngsta minne jag har




Fri vers av Tilda Eriksson
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-02 16:29



Bookmark and Share


  Svartsilver
en så otroligt smärtsam dikt i sin korthet.
2011-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Tilda Eriksson