Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känn livet, känn dig själv



hur kan du känna

om något är skönt

vad något är värt



innan du

fallit tungt ned i marken

känt gruset mot kinden

den kalla asfalten

såren som river



innan du

hört tystnaden

som uppstår

när ingen finns kvar

och allt ekar tomt

hur kan du säga

vem du är



innan dess




Fri vers av Tilda Eriksson
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-11 21:52



Bookmark and Share


  Tillbringaren VIP
Varför har du kopierat min text...?
2011-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Tilda Eriksson