Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måste bort, bort från dig

En insikt som kom smygande
Uppfattas som en käftsmäll
Dina skrik innehållande sårande ord
Tack för att du fick mig att inse
Inse att jag inte kan stanna här






Jag vet inte vart jag ska ta vägen
Inte för att det spelar någon roll
Förvirrade klarsynta tankar i mitt huvud
Måste försvinna långt ifrån dig
För jag suddas bort bit för bit




Fri vers av Tilda Eriksson
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-11 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tilda Eriksson