Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu Vet Jag Inte Vad Du Vill...

jag känner dig nudda mina armar...

jag kan om jag vill...

men mina ögon ser inte in i ditt liv...

jag vet hur du känner...

jag vet vad du vill...

men nu är de slut....

jag ser dig i mitt liv som en del av mitt hjärta...

jag ser dina tårar som rinner från din kind....

nu är vi tillsammans...

ingen kan komma i mellan oss...

jag kan om jag vill....

men nu har du gjort de som jag inte vill....

du har lämnat mig förgått...

nu vet jag inte vad du vill...




Fri vers av Tilda Eriksson
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-02 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tilda Eriksson