Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hemlös

svedd av elden

färgad av svarta tårar

brädad av kärlekens elaka joker

förlorad i kamp

jag ligger ned, min älskade

väntar på förändring

åtminstone ett telefonsamtal

du bar mig ömt, fram

till ditt offeraltare

inget sagt om förändring, älskade

för du sa

kärleken är en lögn, jag aldrig klandrar

och jag, löstes upp där

i dina armar,

hemlös




Fri vers av Tilda Eriksson
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-11 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tilda Eriksson