Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför... varför???

Jag önskar att mitt liv är som vandligt...
Inga stora problem eller så...
Men ni förstår inte vad jag har varit med om...




Min pappa är alkholist...
Han har slagit mig med stolar i ryggen...
Hotat mig med kniv...
Försökt att ha sex med mig...
Har sagt att jag är misslyckad....
Har sett mig gråta framför hans ögon...
Har försökt att dränka mig i en pool när jag var 3 år....


Han gör ingenting åt de....
Han tror att vi ska älska honom...
Han säger att han älskar oss...


Men är de verkligen sant att han älskar mig???

Men varför pappa... varför?


Jag är bara 11 år snart 12... och jag har varit med om detta hur länge som helst...






Fri vers av Tilda Eriksson
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-11 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tilda Eriksson