Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lägg inte orden i munnen...

En golfälskande man från Wolfing
möttes av sin fru hon sa du Rolfing
knyt mig hårt väl fast
gör sen det du vill utan rast
and so he did and he went out golfing





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 223 gånger
Publicerad 2011-01-02 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt