Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2011


Ett nytt år!

Innerst inne

hoppas jag att

2011 ska bli ett

bra år för alla.




Fri vers av Annmargreta
Läst 608 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-03 07:30



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en vältänkt förhoppning- att instämma i !
2011-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Annmargreta
Annmargreta