Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den maximerade begåvningsresursen


Goda villkor











Goda villkor


för alla folk


är en förutsättning


så mänsklighet


kan utnyttja


samlad maximal


begåvningsresurs


till lösning


av hållbar


fortsatt utveckling












Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ari Viklund
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-03 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ari Viklund
Ari Viklund