Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

 

Minnen bleknar i tid och rum.

 

I detta andetag, blir du pånyttfödd.

 

Livet börjar idag!

 

Andas bara kärlek.




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 648 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-01-16 01:33



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Så varm och hoppfull ...
2011-01-18

  Let it go VIP
mums. "andas bara kärlek" - just så borde det bara få vara, tanken ger mig vingar, tack.
2011-01-16

    Ken Cassel
Fint, Nina!
:)

Kram

Ken
2011-01-16

  Ari Viklund
Just dom ord jag
sökt att finna men
nu är dom ju här!
2011-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP