Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själ

 

Själ

du bär mig

i ett liv

du bär mig

utan att andas 

själ?




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2024-01-10 16:21



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En text som får mig att fundera på mitt eget jag.
2024-01-12

  Anya VIP
Intressant slut med frågetecken. Får mig att tänka.
2024-01-12

  Sparvögat VIP
Trosviss är frågan ~ som själen bär…
2024-01-10

  Emanuel Sigridsson VIP
Jag tycker framför allt om den filosofiska frågan i de tre sista raderna. Den svenske filosofen Hedenius (ateist) lämnade denna fråga öppen.

Fint att Du skapar djup i varat liv.
2024-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP