Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanning?

Det sanna

 

är sant? 


för vem? 

 

För vem vet egentligen 

vad sanning är? 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-12-27 19:08



Bookmark and Share


  Foohexa
jag tror inte att du kan ljuga över huvudtaget. på så sätt är allt du säger en sorts sanning :)
2023-12-28

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande.
2023-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP