Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det?

Hon skrev det

 

på himmelen i tanken

i asfalten med krita

i sanden med fingret

 

hon skrev det?

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2023-12-27 19:12



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Texten fungerar väl med få ord.

I strof två hänger frågetecknet kvar i de tre raderna: blir tydligt som något ristat, kan primärt bero på den valda prepositionen i strofens andra rad.

En närvarande text. Tjusigt!
2023-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP