Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borde

Det finns så mycket 

jag borde göra 

och allting snurrar 

runt omkring

 

ett eko av borden 

får min själ att sina

 

jag vill så mycket 

jag vet att jag borde 


jag borde bara 

se inåt och vila min själ

 

men livet låter mig liksom

inte göra det 

 

jag vet jag borde tänka mer

på mig själv 

 

men det är så svårt 

att bara göra det? 

förlåt mig min själ

 

jag borde veta bättre

och jag borde förstå

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2023-08-03 00:49



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Viktiga ord-att lyssna inåt!
2023-10-01

  La Magnólia VIP
Viktiga tankar & så sanna. Du fångar verkligheten så berörande med din penna.
2023-09-23

  Solstrale VIP
Goda reflektiva tankar om hur det vi borde ibland blir till en stötesten. Kanske kan vi ändra detta borde till vad vi vill. Bra och gott delat!
2023-09-22

  Maj-Lis VIP
Känns igen, och jag gör de sen, kanske det blir, kanske inte
2023-08-03

  Federico Romano
Mycket man bör.. I förgår så tvättade jag mina kläder, borde ha gjort det långt innan..
2023-08-03

  Hyonu
Tack, känner igen mig
2023-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP