Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bland stjärnor och poeter


Jag? ( Dessa frågor)

Är liv liv?

är ande ande?

är själ själ?

är kropp kropp?

är jag jag?

är universum universum? 

är det goda ont och det onda gott? 

är lidande lidande?

är är är? 

och vad är då     jag? 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2024-01-14 14:19



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
du är en reflektion av tao
alltså det oändliga
etern
som yin yang
manliga och kvinnliga kvaliteter
över tid blir det dåliga bra
och det bra dåligt
i det dåliga finns en säd
för något bra
i det bra finns säd för något dåligt
...livets kretslopp :)
2024-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP