Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Syster yster december 2023


För

Jag ser

de vita gnistra i kronors salar

hänförande 

 

 

Mot det blå ett hjärta slå

och jag ser de grå

För de knarrar så

 

I stillhet stå i givakt 

stenar tysta

som vita änglatecken

 

 

För du å jag syster yster

Vi är Fortfarande?

 

För visst finns du?

där under och ovan

 

 

För jag ser det så

 

 

I min himmel




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-12-27 18:55



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Syskonkärlek.
2023-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP