Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Först publicerad på: http://ljusetkommer.se/texter/1669


Uppmaning till alla religiösa ledare



Detta är en uppmaning

till religiösa ledare

av ALLA religioner


Idag är vi framme vid den tiden


då allt det som religion går ut på


ska gå i uppfyllelse



Själva det som bär upp grunden

till varför de finns


På mycket olika sätt

handlar alla religioner och trosinriktningar

om att människor en dag

ska få möta Gud


På många olika sätt

beskrivs hur vi kommer en dag

att åter få vara

de vi egentligen är


Underbar avbild av Gud

och

att i våra hjärtan

bor en storhet

som hållits tillbaka

av oss själva

eller av "ond makt"


Dessa hinder kommer nu

att strax

för evigt undanröjas


Det kommer att bli

en helt ny tid framöver

där inga motsättningar

längre kommer att störa

vår gemenskap

av Kärlek och Ljus

till oss själva och till Gud


Min uppmaning idag

handlar om att

väcka

tända

förena

alla

NU!


Prata med varandra

som aldrig förr

om allt det som förenar

och är samma


För nu är grogrunden

den absolut rätta

för att starta dessa samtal


Gud kommer till mötes

idag

på ett sätt

som inte kan jämföras

med någon tidigare tidsepok


Ta detta budskap

på största allvar

och sök er till varandra

i största ödmjukhet


Detta är mycket viktigt


För framtiden


Är redan här


Den framtid


Som allt handlar om

att vi ska

komma till en dag


Denna dag är IDAG!


Möt varandra

av Kärlek

och

se varandra

i Ljuset!


Först publicerad på:
http://ljusetkommer.se/texter/1669
2011-09-12 Av ljusarbetare Ari Viklund




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ari Viklund
Läst 471 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-12 15:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ari Viklund
Ari Viklund