Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
andas leva känna, det är väl i stora drag, vad det handlar om


Tack



livet smeker sin lätta vind mot min hud
pulsen slår
ljuden når mitt öra
händerna jobbar och glädjen kommer smygande
doft av partiklar kommer in
mellan mina läppar smälter sött salt surt druvor
sprider sig i min kropp
jag andas, försvinner bort, tankarna försvinner ut
i rymden händer hemligheter som vi ännu inte vet och jag
går i snön och smeker min kind med kylan du
sover lugnt och allt är stilla




Fri vers av Christine Sabel
Läst 234 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-01-03 21:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är ju så vackert från början till slut, orden som en skuttande ballerina

"mellan mina läppar smälter sött salt surt druvor"

Guld.
2011-01-07

  anits VIP
mycket vackert
2011-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel