Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Spekulerar" lite kring de "lika" ordens olika betydelser......., i diktform....


"Synonymia !"

Viken
där du med båten stävar in
eller
viken
som skjortan, nystruken och fin..

Smet
som rånaren från banken
kanske
smet
till pannkakan, för fanken !

Pryd
som flickan, som skötsam är
Pryd (!)
med pokaler, spiselhyllan här

Talet
som politikern just höll
Talet
med siffrorna, som nedåt, "föll"


Sund
när Du frisk och hurtig är
Sund
nära båten finns ett skär


Skär
en färg som sticker lite ut
Skär
på grund du går, till slut
Skär
gör man med korven, utan prut


Här
där du just nu är
Här
en stor armé ,det där !

----




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-03 21:37



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Ja, det är ju en "rar" egenskap hos quinnor nu för tiden, ickedestomindre skulle jag, gärna, umgås med en lite "småpryd
varelse" av det täcka könet.....,skulle,faktiskt, charmas av det....
2011-01-03

  Larz Gustafsson VIP
Kände en tjej som hette Pryd i efternamn. Tror inte att hon var det...
2011-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska