Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÅT MIG.

Låt din blick glida upp för mitt ben
Och se djupt in i dessa förväntansfulla ögon
Låt cigaretten stå för attraktion och sken
Och beröringen under bordet leda till en ljus morgon

Låt min klänning sakta falla mot golvet
Och se den ligga oskyldig, naken och varm
Låt oss visa världen det riktiga skalvet
Och le, skratta, visa mig din charm

Låt mina händer stämpla din kropp
Och känn lustens makt krypa upp från tårna
Låt mina andetag fortsätta mot förlopp
Och sprid den kokheta glöden enda ut i vrårna

Låt alla mina kroppsdelar flåsa ut passionens begär
Och jag kan visa dig hur det är att ha ett, enda mål
Låt mina läppar visa dig förklaringen på ordet vulgär
Och testa mina ömtåliga gränser, testa vad jag tål

Låt mig få dig att känna känslan då du verkligen vill ha mig
Och den riktigt billiga längtan efter sensation
Låt mig ge dig allting för att sedan säga ett nej
Och låt mig vara en du inte fick smaka av, en perfektion




Fri vers av Lejla Huseinovic
Läst 548 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-01-04 01:20



Bookmark and Share


  Autumnstory
Gillade denna, starkt.
Det vackraste är det man inte kan få, just därför att man så gärna vill ha det.
Det är det man helst vill ha, känna, smaka.
2011-01-06

    Trast
Nej men. Haha. Vem kunde tro det att hon var en sådan femme fatale.
2011-01-04

  Vortex
Den svir.
2011-01-04

  Johan Bergstjärna VIP
Läckert, MEN SNÖPLIGT SLUT!
2011-01-04

  LassO
hmmmmmmmmmmm
2011-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Lejla Huseinovic