Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utanför mitt fönster



det snöar ångest,stress och fruktan utanför mitt fönster..

tur att jag stannar inne idag..




Fri vers av wiicca
Läst 307 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-04 09:12



Bookmark and Share


  hilja
Bra!!
2011-01-09
  > Nästa text
< Föregående

wiicca
wiicca