Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

acceptera

underbara värld
snurra inte så fort
jag blir yr
vinglar
folk kan tro
att jag är full

fulla kvinnor
accepteras
inte
i denna underbara
värld




Fri vers av Myself
Läst 293 gånger
Publicerad 2004-07-12 14:00



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
det behövde jag höra...:-) Väldigt tänkbart...bra skrivet
2004-07-12

    Agneta VIP
Så härlig.. tack
2004-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself