Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mörkaste mörker

 

mörkaste mörker
passerat, men nu gör

tvivlet entré

inte om jobb och kärlek
utan om dikt och liv




Bunden vers (Tanka) av Fredrik P. VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-04 14:49



Bookmark and Share


  Deva
det väsentliga med andra ord;-))
2011-01-07

  Cadena
Starka rader. Smärtsamt fint.
2011-01-04

  Gunwale VIP
Det låter spännande!!
2011-01-04

  Berit Robin Lagerholm VIP
En tanka fylld av ljus i ljuset
2011-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP