Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöflingan

Ekot av vindarnas sus
Tänder snöflingans ljus

Som virvlar i lätthet
Mot sin familjs närhet

På marken den okända
Vad som helst kan hända

Till slut smälter de bort
Då snöflingans liv är kort




Bunden vers (Rim) av Cbastian
Läst 399 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-04 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cbastian