Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror inte på kärleken men jag tror på oss

Jag har många minnen
av hur det brukade va
att gå ut på krogen
för att ta det jag ville ha

Men nu ringer det i öronen
obegripligt och svårt
Som ett gräl som fastnat
utan förlåt

Jag hör gatornas orkester
i takt med mitt hjärtats slag
Gamla stans kullerstenar
tar ett sista andetag

Du och jag borde inte
gå åt samma håll men
vi gör det i alla fall
Det är kanske sant det dårar säger
livet har ingen färdig mall

Jag tror inte på kärleken
för vad är det de säger om den
De stukade blir svagare
Kärleken
Vad händer med den sen

Jag tror du vet var du hittar mig
om du vill stanna ge upp
eller slåss
för jag inte på kärleken
Jag tror bara på oss




Fri vers (Fri form) av swimsus@gmail.com
Läst 453 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-01-05 19:12



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Vackra ord...............musik till den du............så vore det en hit
2011-01-06

    Göte Holmlund
Fin! Är det en sångtext?
2011-01-06
  > Nästa text
< Föregående

swimsus@gmail.com
swimsus@gmail.com