Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morphade motsatser



Inget är beständigt och allt är
stadd i oavlåten förvandling
Allt kan därför på alla vis och
för evigt vara oföränderligt




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ari Viklund
Läst 314 gånger
Publicerad 2011-01-06 00:12



Bookmark and Share


  objekt3
it´s not a paradox it´s a geeenieee
2011-01-06

  Ari Viklund
joo, det rör ju på sig hela
tiden men ändå verkar man
ju inte komma nånstans..
undrar var i huvudkontor
det där kom ifrån, oavlåt..
2011-01-06

  objekt3
oavlåten, hm, alltså, okaayråå
2011-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Ari Viklund
Ari Viklund