Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad hjärtat ser

vad hjärtat ser är en sak,

vad som sägs är en annan

vill ge dig mitt hjärta

du tittar upp

svarar

men hörde du?

Jag stod naken,

blottade

mitt innersta

rop

inför dig

och du tittade

djupare in i

datorn.

Kanske såg du ändå mig?




Fri vers av Qvinn n'Lion
Läst 420 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-06 00:41



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Rörande, berörande .... Men Du har en som vakar över Dig, som står Dig nära ....
2011-01-11

  Bibbi VIP
Mycket berörande.
2011-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion