Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lägga till och dra ifrån


Allt har alltid funnits och
kommer alltid att finnas

Inget kan någonsin läggas
till eller dras ifrån




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ari Viklund
Läst 361 gånger
Publicerad 2011-01-06 01:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ari Viklund
Ari Viklund