Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i en värld utan musik skulle jag ruttna

slår en hastig blick över mitt rum
min värld
det ända som vet allt om mig
mina goda och lite mindre och helt absurda sidor

i en ställning står en svart gitarr
vars kropp vackrare än någon annan
med strängar täckta av damm

för bara några månader sedan
gick inte en dag
utan att mina fingrar slog mot dem
och ljud som talade både till och från
mitt hjärta

men jag har inget längre att spela
mina ord är tomma
och tonerna jag tar falskare än
några andra

en dag ska jag spela
den dagen skall bli idag
för musiken tillför mig lycka
musiken är mitt liv




Fri vers av ms Piggy
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-06 02:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ms Piggy
ms Piggy