Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KVINNAN I HANS LIV.

Stirrandes på min bröstkorg
Vartenda ögonkast är hans dödslängtan
När jag vidrör min urringning med pekfingret
Önskar han att det vore hans tunga

Han kan inte undanhålla sitt begär
Av att tränga upp mig mot muren
Låta mina blodfärgade läppar kladda ner väggarna
Och höra mig flåsa, högljutt

Hans fantasi omringas av min doft
Mitt långa, kolmörka hår på hans svettiga axlar
Och mig själv
I en maktposition

Och när han sluter sina ögon
Låter jag champagne rinna över min kropp
Och han måste torka sig runt munnen
För att inte framträda som desperat

Ett stadigt grepp om min nacke
Och halvöppna ögon
Han är den som förföljer skuggan över min svank
Och ser på min intensiva blick, som ger tillåtelse

Stirrandes på min bröstkorg
Vartenda ögonkast är hans dödslängtan
Trots att kvinnan mittemot äger mitt namn
Vet han, och jag, att det inte är henne han söker




Fri vers av Lejla Huseinovic
Läst 763 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2011-01-06 18:09



Bookmark and Share


  Destino
Uh koji text, fantastisk!!!!
Kram
2012-03-07

  LassO
mmmmmmmmmmmmm
2011-01-06

  Autumnstory
Du är riktigt duktig, ditt sätt att skriva.
2011-01-06

    C3H5(NO3)3
snyggt!
2011-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Lejla Huseinovic