Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns alltid sten att tillgå i ett glashus


Glömska


Liksom vi ställer frågan
till forna samhällen
pensionerade medlöpare
ärrade motståndsmän
skuggor av tomheten


kommer framtidens människor,
de ännu ofödda
ställa samma fråga
fast till oss

hur kunde de?




Fri vers av Herr Ångest
Läst 403 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2011-01-07 11:28



Bookmark and Share


    chriz
~no doubt
2011-04-19

  Anna*
Javisst! Generation efter generation ställer samma fråga om och om igen. Applåder
2011-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest