Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamvarg

Har låst in mig

ensamvarg

medvetet

omedvetet


ger och ger

får inget tillbaka

självupptagna

fast genom sig själv känner man andra

vill lätta

så jag ringer er

får inte fram orden

jag står still

du är ensam säger du

jag känner mig åxå ensam

jag "är" ensam

ensamvarg

står still

kommer ingenstans

sitter fast

ensam

ensamvarg




Fri vers av wiicca
Läst 359 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-07 14:41



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Lagen om tre kan ibland vara lite svår att fästa sin tillit till ...
Men i längden får vi trefaldigt igen även det goda vi ger ifrån oss ...
Människor som bara tar och tar från andra utan att ge någonting själva, må få framgång så länge de är på topp - men lär så snart de inte längre har sin kringliggande framgångsstruktur väldigt ensamma ...
emedan de som verkligen bjudit på sig själva och varit generösa genom åren kommer att få åtnjuta verklig bekräftelse och vänskap när de som allra minst anar det senare i livet ...
Men att få lite tillbaka här och nu ... gör ju förstås inte ont ...
2011-09-04

  hilja
Känns riktat mot nån :P
2011-01-09
  > Nästa text
< Föregående

wiicca
wiicca