Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ganska spontant skrivet. Inget att hurra förr.


spontant

Peng pengar trillar ner i mitt knä.
Spring springer till närmaste affär.
Köp köper grejer till min mor.
Sälj säljer grejer åt min bror.
Nej nej jobbet går i konkurs.
rån råna närmaste as.
brott brott fängelse i 2 år.
Kör kör till mitt enkla hem.
knas knas, råkade trampa för mycket på gas.
Krasch krasch, sa bilen när jag körde in i ett buskage.
gå gå hem trots jag hade skadat en lem.
sov sov till nästa vår.
Peng peng inga igen och så händer allt om om igen.




Fri vers av Noel Åberg
Läst 365 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-07 20:20



Bookmark and Share


  Julio VIP
Grymt bra^
2011-01-07

  Maiah VIP
SÅ BRA DIKTAT....och underhållande...som ekorrhjulet..allt börjar om igen...
2011-01-07

  Maiah VIP
SÅ BRA DIKTAT....och underhållande...som ekorrhjulet..allt börjar om igen...
2011-01-07

  Håkan Eklund
haha. det ger en spännande kontrast att göra en
lite rams-liknande sak med dystra ämnen. en del
händelser var "onödiga" men jag tycker detta var en
bra idé som du kan bygga till riktigt snyggt ( det står att
det är spontant skrivet )
2011-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Noel Åberg
Noel Åberg