Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmarnas land

Så fjärran långt bort
Långt bort i drömmarnas land
Träffade jag en sagolik man
Var det en levande man eller en ande
Det är ovisst.
Jag ville verkligen stanna kvar
För jag var i drömmarnas land
Så fjärran långt borta




Fri vers av Lilian (Gullan) gustafsson
Läst 413 gånger
Publicerad 2005-12-07 20:26



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Tro på drömmen - den är verklig när du mött den som får dig att känna dig som om du befinner dig i en dröm!
Det är när vi slutar tro på drömmen som vi förlorar den även i verklighetens drömska perspektiv ...
Håll din dröm vid liv!
2005-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Lilian (Gullan) gustafsson
Lilian (Gullan) gustafsson