Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRI

Fri, fri, fri.
Ta ordet i din mun och lägg det på tungan
Smaka på ordet och känn vilken underbar smak

Fri, fri, fri
Uttala ordet sakta och njut av betydelsen i ordet
Luta huvudet bakåt, blunda och sug på ordet

Fri, fri, fri.
Fri som en fågel som flyger på himmelen.
Om jag hade vingar skulle jag flyga efter och
känna friheten under mina vingar

Fri, fri, fri
Bara glida genom luften och känna luftströmmarna
under mina vingar och emot mitt ansikte vilken
upplevelse av frihet.
Fri, fri ,fri




Fri vers av Lilian (Gullan) gustafsson
Läst 388 gånger
Publicerad 2005-12-07 20:31



Bookmark and Share


    Cajsa
Mycket härligt ord FRI! Bra skrivet
2006-02-01

    steffe struts
underbara tanke! smakade på ordet, mmm... fint diktat, men vad länge sen du skev något...
vill läsa om dina tankar nu! snälla skriv igen...

stefan
2006-01-30

  Hans w-art Westlund VIP
att kunna flyga är en dröm som många haft. jag också.
2005-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Lilian (Gullan) gustafsson
Lilian (Gullan) gustafsson