Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den jag möter

Dra inte ner en rullgardin framför mina livsnyfikna ögon,
tänd ljus och hoppas med mig
skapa morgon, skapa framtid




Fri vers av Feminaz
Läst 178 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-08 13:50



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Gott hoppingivande diktat!
2011-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz