Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För mig är du underbar





För mig är du ett gammalt foto
en bild jag aldrig raderat ur mitt huvud
för mig är du tankarna när jag
är full eller bäng
för mig är du exakt det du alltid har varit

Du säger att du har fel men jag ser inte sånt
du är som en blomma som aldrig vissnar
ett ljus som aldrig slocknar
för mig är du och förblir vad du var

jag älskar hur du pratar
jag älskar dina uttryck
du är som en svartvit film på rewind
du tar aldrig slut

du har mitt hjärta i din hand
för mig är du underbar

För mig kommer du aldrig att växa upp
du är som en choklad som för alltid består
du är som vakna morgonar med cigaretter
du är som om fångad inuti mig
du är min medicin
du är mitt amfetamin

Du har alltid varit min och jag har alltid varit din
de kalla nätterna viskade att det var du







Fri vers av Citrusblomma
Läst 311 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-09 01:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma